κατασκευη ιστοσελιδων

Υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε δυναμικές ιστοσελίδες, κατασκευή e-shop, rent a car websites, hotel management systems, ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης και corporate branding, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού καταλόγου προϊόντων καθώς και custom εφαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Εταιρική παρουσίαση
Εταιρική παρουσίαση
Ο πιο «γνωστός» τύπος ιστοσελίδας από την ανακάλυψη του διαδικτύου, η εταιρική παρουσίαση είναι πλέον «must», ειδικά τη σημερινή εποχή όπου το διαδίκτυο περιλαμβάνει εκατομμύρια επισκέπτες αλλά και φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων
Ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων
Ο ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει, πέρα από την Εταιρική Παρουσίαση, μια ολοκληρωμένη και σωστά δομημένη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας σας σε μορφή μοντέρνου καταλόγου.
Eshop
Eshop
Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας τότε η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια πολύ καλή επιλογή.
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Η INTERNETi παρέχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα κρατήσεων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών της αγοράς σε πολύ ανταγωνιστική τιμή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε εταιρίες ενοικιάσεων οχημάτων να αυξήσουν τις πωλήσεις τους καθώς και να διαφημιστούν μέσω του διαδικτύου.
Portal
Portal
Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων Portal με πολλαπλές θεματικές ενότητες εστιάζοντας κυρίως στην σωστή εμφάνιση, δομή των πληροφοριών καθώς και ευκολία πλοήγησης.
Custom ιστοσελίδες
Custom ιστοσελίδες
Μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας κατασκευής ιστοσελίδων έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε άμεσα και ορθά στη μοναδικότητα του κάθε έργου προσφέροντας την πιο εξειδικευμένη και συμφέρουσα λύση.
<Ελληνικά/> <English/>