Free cookie consent management tool by TermsFeed Cookie Settings

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων


Η INTERNETi παρέχει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα κρατήσεων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών της αγοράς σε πολύ ανταγωνιστική τιμή δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε εταιρίες ενοικιάσεων οχημάτων να αυξήσουν τις πωλήσεις τους καθώς και να διαφημιστούν μέσω του διαδικτύου.

Οι ιστοσελίδες ενοικίασης οχημάτων που κατασκευάζουμε διαθέτουν όλες τις τελευταίες τεχνολογίες παρουσίασης, εύχρηστη και πολύ γρήγορη μηχανή αναζήτησης οχήματος, αναλυτική και ξεκάθαρη παρουσίαση τιμών οχημάτων, παροχών και πρόσθετου εξοπλισμού και ασφαλειών.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση που περιλαμβάνει:

  • Εταιρική ταυτότητα
  • Συχνές ερωτήσεις (FAQs)
  • Αναλυτική παρουσίαση στόλου
  • Αναλυτική παρουσίαση σταθμών
  • Σελίδα όρων χρήσης, πληρωμών και ασφάλειας συναλλαγών
  • Σελίδα επικοινωνίας

Παράλληλα το εικαστικό βασίζεται σε Responsive Web Design ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι πλήρως ορατή, προσβάσιμη και ιδιαίτερα εύχρηστη σε όλες τις μοντέρνες συσκευές πλοήγησης, όπως Desktop PCs, Laptops, Mini Laptops, Net Books, Tablets και Smartphones.

Όσον αφορά τις λεπτομέρειες του συστήματος σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές:

  • Διαχείριση κατηγοριών οχημάτων (πχ: Small, Economy, 4x4)
  • Διαχείριση κωδικών ACRISS για τα οχήματα
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση οχημάτων που περιλαμβάνει αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες καθώς και όλα τα στοιχεία τους, Μοντέλο, κατηγορία και ACRISS, φωτογραφία, αριθμό καθισμάτων, τύπος καυσίμου, κυβικά και πολλά ακόμα
  • Διαχείριση σταθμών με κατηγοριοποίηση βάσει Νομών – Νησιών και Περιοχών, αναλυτικά στοιχεία σταθμού, διεύθυνση, τηλέφωνα, τύπος σταθμού (αεροδρόμιο, Λιμάνι), χάρτης μέσω τεχνολογίας Google Maps, ωράρια και περιόδους λειτουργίας, στόλος σταθμού και πολλά ακόμα
  • Διαχείριση Εξοπλισμού και ασφαλειών οχημάτων
  • Ολοκληρωμένη διαχείριση τιμοκαταλόγων ανά σταθμό και περίοδο
  • Αναλυτική διαχείριση πελατολογίου
  • Αναλυτική διαχείριση κρατήσεων
  • Ολοκληρωμένο Reporting συστήματος σε πολλά επίπεδα και με δυνατότητα εξαγωγής σε αρχεία excel
  • Σύνδεση με ασφαλές τραπεζικό σύστημα για online πληρωμές κρατήσεων
  • Πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας αποστείλουμε μια επίσημη προσφορά που περιλαμβάνει και μια ολοκληρωμένη ανάλυση του συστήματος

Κατασκευή ιστοσελίδας Rent a Car

Ψάχνετε για μια υπερσύγχρονη και εξατομικευμένη ιστοσελίδα Rent a car για την επιχείρησή σας;  Στην INTERNETi, ειδικευόμαστε στη δημιουργία ιστοσελίδων που είναι προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Με πλούσια εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων για Rent a Car, διαθέτουμε τις λύσεις για να καλύψουμε κάθε πιθανή απαίτηση των επιχειρήσεων στον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Ωστόσο, κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και μπορεί να έχει πρόσθετες ανάγκες που υπερβαίνουν τα τυπικά χαρακτηριστικά. Αυτό είναι το σημείο όπου η εξειδικευμένη ομάδα προγραμματιστών μας υπερέχει.

Κατανόηση των μοναδικών σας αναγκών 

Πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι της ανάπτυξης, η εξειδικευμένη ομάδα μας διασφαλίζει ότι κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες και απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης. Μέσω μιας διεξοδικής διαδικασίας διαβούλευσης, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τους επιχειρηματικούς σας στόχους, και τυχόν ειδικές λειτουργίες ή χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειάζεστε. Έτσι ξεκινάμε σωστά τη δημιουργία της δικιάς σας ιστοσελίδας Rent a Car που θα καλύψει τις ανάγκες σας.

Διαδικασία ανάπτυξης της ιστοσελίδας Rent a Car

Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας, διατηρούμε ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας, παρέχοντάς σας τακτικές ενημερώσεις για κάθε τμήμα της ιστοσελίδας σας. Εκτιμούμε τη συμβολή σας και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τα αιτήματά σας. Συνεργαζόμενοι ως ομάδα, στοχεύουμε στην επίτευξη του κοινού στόχου της δημιουργίας ενός ιστότοπου που όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά και υπερβαίνει τις προσδοκίες σας.

Τεχνική εξειδίκευση και πρωτοπορία

Η ομάδα μας αξιοποιεί την εκτεταμένη εμπειρία και την τεχνική μας εξειδίκευση για να παρέχει λύσεις που βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων Rent a Car. Τηρώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Google, δίνουμε προτεραιότητα στην ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπου, διασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδας σάς όχι μόνο θα είναι εξαιρετική, αλλά και θα κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση

Η δημιουργία ενός οπτικά ελκυστικού ιστότοπου είναι μόνο η αρχή. Ο συνδυασμός τις επιτυχίας είναι η όμορφη σχεδίαση, η εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση τις διαδικασίας ενοικίασης αυτοκινήτου,  και το σπουδαιότερο, η υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζητήσεις! Μόνο αν η ιστοσελίδα Rent a Car σας βρίσκετε στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων θα έχετε την απαραίτητη  επισκεψιμότητα που θα μεταφραστεί σε ενοικιάσεις αυτοκίνητων, γιατί η επιτυχία κρίνετε πάντα από το αποτέλεσμα. 

Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας

Γιατί να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα ενοικίασης αυτοκινήτων μαζί μας;

Έχουμε αναπτύξει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα, έτοιμα για χρήση, συστήματα ειδικά σχεδιασμένα για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Μέσω της εξατομικευμένης λύσης μας, θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με ευκολία, δεν απαιτείται εκτεταμένη εκπαίδευση, καθώς το τμήμα διαχείρισης είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη.

Ποιο πλεονέκτημα έχω αν επιλέξω το σύστημά σας;

Οι διαδικτυακές λύσεις μας για ενοικιάσεις αυτοκινήτων είναι εξατομικευμένες και ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις ακριβείς ανάγκες σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπερβολικά μενού ή επιλογές και το περιβάλλον είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, το front-end μας είναι ένα από τα ταχύτερα (αν όχι το ταχύτερο) στην αγορά, καθώς είναι επίσης custom made, βασισμένο στην τελευταία έκδοση του Bootstrap (v.5). Δεν χρησιμοποιούνται μεγάλες, χρονοβόρες, εξωτερικές βιβλιοθήκες JavaScript, εκτός από τις ελάχιστες βασικές, καθιστώντας τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπου εξαιρετικά γρήγορους. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι πολύ σημαντικοί για δύο βασικούς λόγους. Τις μετατροπές της ενοικίασης και το οργανικό SEO της Google. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, παρακαλούμε επισκεφθείτε το τελευταίο μας άρθρο Loading Times, from Marathon to 100m, hurdles και θα καταλάβετε ότι πήραμε το front-end framework μας σε μια εντελώς διαφορετική κατηγορία σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές.

Πόσο ευέλικτο και καλά εστιασμένο είναι το σύστημά σας όσον αφορά τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων;

Με μία λέξη, εξαιρετικά. Το σύστημά μας είναι γραμμένο από κάτω προς τα πάνω ειδικά για εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων. Θα είστε σε θέση να διαχειρίζεστε λεπτομερώς όλο το στόλο σας, κατηγορίες αυτοκινήτων, μοντέλα, κωδικούς αυτοκινήτων, κωδικούς Acriss, πρόσθετες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων του εξοπλισμού ενοικίασης και των ασφαλίσεων. Θα είστε επίσης σε θέση να διαχειρίζεστε σταθμούς με τα πόδια, σημεία συνάντησης και υποδοχής, ώρες γραφείου, συνδέσεις μονής κατεύθυνσης και τέλη, τέλη παραλαβής μετά από ώρες και παράδοση, τιμοκαταλόγους με εκτεταμένες επιλογές όπως προχωρημένη εποχικότητα, αιτήματα της τελευταίας στιγμής, επιλογές έγκαιρης κράτησης, και τέλος, ένα εύκολο στη διαχείριση σύστημα διαθεσιμότητας και ένα τμήμα προσφορών, τόσο εύκολο στη χρήση όσο και ευέλικτο (με βάση σταθμούς / συγκεκριμένα μοντέλα / κωδικούς προσφοράς αν χρειαστεί και πολλά άλλα).

Προσφέρετε έτοιμη προς χρήση λύση εκτός από την εκπαίδευση;

Φυσικά! Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια έτοιμη προς χρήση λύση, η οποία περιλαμβάνει το σύστημα και όλα τα απαιτούμενα δεδομένα εισαγωγής, κατηγορίες αυτοκινήτων, κωδικούς αυτοκινήτων, μοντέλα, σταθμούς, τιμοκαταλόγους, πρόσθετα και ασφάλειες, προσφορές και διαθεσιμότητες, καθώς και τις απαιτούμενες σελίδες, όπως πληροφορίες για εμάς, επικοινωνία μαζί μας, πολιτική απορρήτου, όροι και προϋποθέσεις, συχνές ερωτήσεις και άρθρα σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτων στην περιοχή σας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στο Google, να ρυθμίσετε τα εργαλεία Google analytics και Google Search Console, να δημιουργήσετε και να υποβάλετε ένα Google XML Sitemap και να παρακολουθείτε τον ιστότοπο για τους πρώτους μήνες. Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, προσφέρουμε επίσης λύσεις Google Ads για να ανεβάσουμε τον νέο σας ιστότοπο στις πρώτες θέσεις αναζήτησης της Google σε πολύ προσιτές τιμές.

Στην INTERNETi δεν κατασκευάζουμε απλώς ιστότοπους- χτίζουμε συνεργασίες. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα που όχι μόνο ικανοποιούν τις ανάγκες σας αλλά και ευθυγραμμίζονται με τις κατευθυντήριες γραμμές της Google. Η ομάδα μας θα είναι πάντα διαθέσιμη ακόμα και αφού παραδώσουμε την ιστοσελίδα Rent a Car σας για να λύσει κάθε σας απορία αλλά και για να σας δίνει τις απαραίτητες οδηγίες και να παρακολουθεί την εξέλιξη της.

Για αναλυτική παρουσίαση των ιστοσελίδων που έχουμε κατασκευάσει σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τα Projects.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ενοικιάσεις αυτοκινήτων