Κατασκευή Ιστοσελίδας Eshop

Η INTERNETi από το 2005 παρέχει υψηλού επιπέδου λύσεις και υπηρεσίες στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων. Σήμερα, η INTERNETi αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με όραμα, όρεξη και δημιουργικότητα διαθέτοντας παράλληλα και ένα πλήρες portfolio δυναμικών ιστοσελίδων στο ενεργητικό της.

Προσφέρουμε υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων βασισμένες σε ιδιόκτητο λογισμικό και παρέχουμε έτοιμες λύσεις για πολλούς τομείς, ειδικεύσεις, τύπους εταιρειών και επαγγέλματα.

Στην INTERNETi θεωρούμε ότι κάθε πελάτης είναι και συνεργάτης μας μιας και η κατασκευή μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας επιτυγχάνεται μόνο μέσω συνεχόμενης και αποδοτικής επικοινωνίας. Κάθε συνεργάτης μας είναι μοναδικός μιας και έχει το δικό του όραμα, στόχους και σενάριο επιτυχίας κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε και τιμούμε εξ’ αρχής.

Η ιδιόκτητη πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει, και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε όλα αυτά τα χρόνια, μας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμοζόμαστε άμεσα και ορθά στην μοναδικότητα του κάθε συνεργάτη αναπτύσσοντας έτσι τις ιδέες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσης, φροντίζουμε πάντα να παρουσιάζουμε και τις δικές μας ιδέες και προτάσεις προσφέροντας την πιο συμφέρουσα κι εξειδικευμένη λύση στην κατασκευή ή αναδόμηση της ιστοσελίδας σας.

Για εμάς κάθε νέο project, απλό ή σύνθετο, μακροσκελές ή όχι, αποτελεί μια νέα πρόκληση και ένα νέο σενάριο επιτυχίας. Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να αναπτύξουμε και τις δικές σας ιδέες όσον αφορά την επέκταση της εταιρείας σας στον παγκόσμιο ιστό.

Η εξέλιξή μας βασίζεται στη δική σας επιτυχία.

Responsive Websites
HTML 5 - CSS3
MySQL
JQuery
Ajax
Apache 2 & NginX