Κατασκευή Ιστοσελίδας με την INTERNETi


Σάββατο, 08-06-24, Nick Zoumpoulis

Share

Καλώς ήρθατε στην INTERNETi, έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών για κατασκευή ιστοσελίδας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα μας, από τις πρώτες συζητήσεις, τον σχεδιασμό, μέχρι και την υλοποίηση και την προώθηση. Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδας, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη. Από μικρές επιχειρήσεις μέχρι μεγάλες εταιρείες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ισχυρή online παρουσία σε πολύ προσιτή τιμή. Ας ξεκινήσουμε όμως από το πιο απλό:

Γιατί μια εταιρεία χρειάζεται μια σωστή ιστοσελίδα

Ο όρος "σωστή ιστοσελίδα" το 2024 από μόνος του μπορεί να επιφέρει πολλές συζητήσεις, όμως η επαγγελματική εικόνα και παρουσία μιας εταιρείας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την επιτυχία της. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους η κατασκευή μιας σωστής ιστοσελίδας είναι κρίσιμη για κάθε επιχείρηση:

 • Πρώτη Εντύπωση: Η ιστοσελίδα είναι συχνά η πρώτη επαφή του πελάτη με την επιχείρησή σας. Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα δημιουργεί μια θετική πρώτη εντύπωση.
 • Αξιοπιστία: Μια καλά δομημένη και σύγχρονη ιστοσελίδα ενισχύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών.
 • Προσέλκυση Νέων Πελατών: Μέσω του SEO, η ιστοσελίδα σας μπορεί να καταταγεί ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, προσελκύοντας έτσι νέους πελάτες.
 • Διατήρηση Υφιστάμενων Πελατών: Παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και ευκολία χρήσης, διατηρείτε τους υπάρχοντες πελάτες σας ευχαριστημένους.
 • 24/7 Παρουσία: Η ιστοσελίδα σας είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, παρέχοντας πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας οποιαδήποτε στιγμή.
 • Άμεση Πρόσβαση σε Πληροφορίες: Οι πελάτες μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί σας.
 • Αύξηση πωλήσεων προϊόντων και υπηρεσιών: το τελικό αποτέλεσμα όλων των παραπάνω βημάτων και η άμεση επιδίωξη κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.
 • Αύξηση αναγνωρισιμότητας της εταιρείας (Brand Awareness): μια ισχυρή ταυτότητα δημιουργεί εμπιστοσύνη και προσελκύει ενώ μπορεί ακόμα και να διαμορφώσει την αντίληψη του επισκέπτη και καταναλωτή.

Η δημιουργία μιας σωστής ιστοσελίδας δεν είναι απλά μια επένδυση, αλλά μια απαραίτητη κίνηση για την ανάπτυξη και την επιτυχία της επιχείρησής σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με την INTERNETi

Γιατί να μας επιλέξετε για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας

Παρέχουμε ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες και ακολουθώντας εξατομικευμένη προσέγγιση και σχεδιασμό καταφέρνουμε να αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που διαπρέπουν. Η INTERNETi ξεχωρίζει ως η ιδανική επιλογή για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας για πολλούς λόγους:

 • Πολυετής Εμπειρία: Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων, η INTERNETi έχει αποδείξει την ικανότητά της να παραδίδει υψηλής ποιότητας έργα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.
 • Εξειδικευμένη Ομάδα: Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με γνώσεις και δεξιότητες σε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης ιστοσελίδων, από τον σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη και την προώθηση.
 • Εξατομικευμένος Σχεδιασμός: Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική, και οι λύσεις μας προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και τους στόχους σας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες που αντανακλούν την ταυτότητα και τις αξίες της επιχείρησής σας.
 • Ευελιξία και Προσαρμοστικότητα: Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, εξασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι λειτουργική και αποδοτική.
 • Σύγχρονα συστήματα και τεχνολογίες: custom συστήματα ιστοσελίδων που ετοιμάζονται ακριβώς επάνω στα μέτρα και τις ανάγκες του κάθε έργου με σωστά οργανωμένο και δομημένο κώδικα ακολουθώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες.
 • Πλήρης Παραμετροποίη: Απόλυτη ελευθερία παραμετροποίησης και επεκτασιμότητα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε έργου χωρίς περιττό κώδικα και αχρησιμοποίητα μέρη λογισμικού.
 • Mobile-First Design & Responsiveness: κάνοντας χρήση της τελευταίας έκδοσης Bootstrap, ακολουθώντας τις οδηγίες της Google και τις προτιμήσεις του μεγαλύτερου ποσοσστού επισκεπτών (>80% Smartphones).
 • Organic SEO Oriented: κατασκευή ιστοσελίδας με βασικό γνώμονα τη Google και στόχο την κατάταξη ψηλά στις λίστες αναζήτησής της μέσω οργανικού seo, μειώνοντας δραματικά το μόνιμο υψηλό κόστος διαφήμισης.
 • Ταχύτατοι Χρόνοι Φόρτωσης Σελίδας: ταχύτητες φόρτωσης που αγγίζουν το +85% σε κινητά και 100% σε desktop & laptop μέσω του PageSpeed Insights της Google και του γνωστού εργαλείου GTMetrix.
 • Βέλτιστες Πρακτικές SEO: Ενσωματώνουμε τις καλύτερες πρακτικές SEO στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας για να εξασφαλίσουμε ότι θα καταταγεί υψηλά στις μηχανές αναζήτησης.
 • Συνεχής Υποστήριξη: Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας παραμένει ενημερωμένη και λειτουργική.
 • Συνεργασία και Επικοινωνία: Πιστεύουμε στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε τη βοήθεια που χρειάζεστε.
 • Εκπαίδευση και Οδηγίες: Προσφέρουμε εκπαίδευση και οδηγίες για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας αποτελεσματικά μετά την ολοκλήρωση του έργου.
 • Επιτυχημένα Έργα: Η INTERNETi έχει ολοκληρώσει επιτυχώς εκατοντάδες έργα για πελάτες σε διάφορους τομείς, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.
 • Αυξημένη Επισκεψιμότητα και Πωλήσεις: Οι πελάτες μας έχουν δει σημαντική αύξηση στην επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων τους και στις πωλήσεις τους, χάρη στις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουμε.


Γιατί μια εταιρεία χρειάζεται μια σωστή ιστοσελίδα

Βήμα-Βήμα Οδηγός Κατασκευής Ιστοσελίδας

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, αλλά ακολουθώντας μια σαφή και οργανωμένη διαδικασία, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε βήμα είναι επιτυχημένο. Ας δούμε πώς προσεγγίζουμε την κατασκευή μιας ιστοσελίδας στην INTERNETi:

 • Αρχική Συζήτηση: Ανάλυση και σχεδιασμός, συζητάμε με τον πελάτη για να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους του.
 • Σχεδιασμός Μακέτας: Δημιουργούμε μια προσαρμοσμένη μακέτα της αρχικής σελίδας, λαμβάνοντας υπόψη την εταιρική ταυτότητα και τις προτιμήσεις του πελάτη.
 • Ανάπτυξη Διαχειριστικού Εργαλείου: ετοιμάζουμε το διαχειριστικό σας εργαλείο, στο οποίο μόνον εσείς έχετε πρόσβαση, για να μπορείτε να διαχειρίζεστε όλο το περιεγχόμενο, μενού, κείμενα και φωτογραφίες, καθώς και πελατολόγιο, προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και κρατήσεις, ανάλογα με τον τύπο ιστοσελίδας που έχετε επιλέξει. Το εργαλείο διαχείρισης είναι ακριβώς στα μέτρα σας χωρείς περιττούς τομείς που δεν χρησιμοποιούνται και είναι απίστευτα έυκολο σε χρήση.
 • Προσθήκη Περιεχομένου: Συζητάμε μαζί σας αναλυτικά για το περιεχόμενο, τις εικόνες και τα προϊόντα και σας βοηθούμε να στήσετε τη νέα σας σελίδα φροντίζοντας για τη σωστή δομή και παρουσίαση. 
 • SEO Βελτιστοποίηση: Εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές SEO για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα θα καταταγεί υψηλά στις μηχανές αναζήτησης.
 • Έλεγχος Ποιότητας: Δοκιμάζουμε την ιστοσελίδα για να διασφαλίσουμε την άψογη λειτουργία της και την ταχύτητα φόρτωσης.
 • Εκπαίδευση Πελάτη: Παρέχουμε εκπαίδευση στον πελάτη για τη διαχείριση της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να κάνει αλλαγές και ενημερώσεις με ευκολία.
 • Λανσάρισμα: Ξεκινάμε τη ζωντανή μετάδοση της ιστοσελίδας και παρακολουθούμε την απόδοσή της.
 • Συνεχής Υποστήριξη: Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση, εξασφαλίζοντας ότι η ιστοσελίδα παραμένει ενημερωμένη και λειτουργική.

Συχνές Ερωτήσεις για την Κατασκευή Ιστοσελίδας

Δείτε αναλυτικά κάποιες από τις πιό συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε από πελάτες και επισκέπτες που ενδιαφέρονται να φτιάξουν μαζί μας τη δική τους ιστοσελίδα. Αν έχετε και εσείς μια νέα ερώτηση σχετικά με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 • Τι χρειάζεται για να κατασκευάσω μια ιστοσελίδα με την εταιρεία σας; Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6948625064 ή μέσω email στο info@interneti.gr ώστε να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις ιδέες σας. Ανάλογα τον τύπο ιστοσελίδας που επιθυμείτε (eshop, rent a car κτλ.) θα λάβετε προσφορά από εμάς εντός 3ων εργάσιμων ημερών.
 • Αναλαμβάνετε και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας μου, και αν ναι, πόσο θα μου κοστίζει; Ναι, μπορούμε να αναλάβουμε και τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Οι servers της εταιρείας που συνεργαζόμαστε, Hetzner Online GmbH, είναι στη Γερμανία. Το κόστος ανέρχεται στα 60 ευρώ το χρόνο +ΦΠΑ ενώ το όνομα χώρου κοστολογείται ανάλογα με την κατάληξή του και μπορείτε να το αγοράσετε από όλους τους γνωστούς καταχωρητές.
 • Ποιό είναι το κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας μου αν τη δημιουργήσετε εσείς; Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού, η εταιρεία μας δεν απαιτεί κάποιο ετήσιο κόστος συντήρησης. Τα μόνα πάγια έξοδά σας είναι η ανανέωση ονόματος χώρου (domain name) και η ανανέωση της φιλοξενίας της ιστοσελίδας (hosting). Το δικό μας κόστος είναι εφάπαξ ενώ παρέχουμε συντήρηση όταν αυτό χρειαστεί σε περίπτωση που ανακαλυφθεί κάποιο δικό μας προγραμματιστικό λάθος.

Η επιλογή της INTERNETi για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας εγγυάται ότι θα έχετε έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας και να ξεχωρίσετε στην αγορά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς την επιτυχία σας.

Cookie Settings