Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων


Η κατασκευή ιστοσελίδων ηλεκτρονικού καταλόγου προϊόντων από την INTERNETi προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα που θα ενισχύσουν την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και θα διευκολύνουν την προώθηση των προϊόντων σας. Με την εξειδίκευση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα ξεχωρίσει και θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες και τους επισκέπτες σας.

Τι είναι ο Ηλεκτρονικός Κατάλογος Προϊόντων;

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα προϊόντων που επιτρέπει την αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων σας χωρίς τη δυνατότητα αγοράς ή πληρωμών online. Είναι ιδανικός για επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν το εύρος και την ποικιλία των προϊόντων τους με επαγγελματικό και οργανωμένο τρόπο.

Μέσα από έναν ηλεκτρονικό κατάλογο, οι πελάτες μπορούν να δουν λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, όπως περιγραφές, χαρακτηριστικά, εικόνες και τιμές.

Ο ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων και υπηρεσιών περιλαμβάνει, πέρα από την Εταιρική Παρουσίαση, μια ολοκληρωμένη και σωστά δομημένη προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας σας σε μορφή μοντέρνου καταλόγου.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων

Πλεονεκτήματα ενός Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων

Πλήρης και οργανωμένη ηλεκτρονική διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών που περιλαμβάνει:

 • Πλήρης έλεγχος των προϊόντων: Διαχειριστείτε εύκολα κατηγορίες και υπό-κατηγορίες δημιουργώντας έτσι μια σωστή δομή ηλεκτρονικής προβολής. Παράλληλα, μπορείτε να διαχειρίζεστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ανά κατηγορία και υπό-κατηγορία θέτοντας όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, όπως κωδικός προϊόντος, τίτλος, αναλυτική περιγραφή μέσω μοντέρνου κειμενογράφου, φωτογραφικό υλικό σε μορφή photo gallery, video μέσω YouTube, τιμές (εάν το επιθυμείτε), επιλογή προβολής στην πρώτη σελίδα καθώς και επιλογή διαθεσιμότητας.
 • Μοντέρνος και ελκυστικός σχεδιασμός: Χρήση μοντέρνων γραφικών και σχεδιαστικών προτύπων για ελκυστικό και λειτουργικό περιβάλλον για τους επισκέπτες.
 • Γρήγορη πλοήγηση: Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση μέσω κατηγοριών και ενσωματωμένων φίλτρων προς τα προϊόντα και την πληροφορία. Ταχύτατοι χρόνοι φόρτωσης όλων των σελίδων, responsive web design αλλά και mobile first design και ιδανική πλοήγηση σε όλες τις συσκευές.
 • Στατιστικά: Πλήρης ανάλυση επισκέψεων κατηγοριών αλλά και προϊόντων μέσω προηγμένων online εσωτερικών στατιστικών.
 • Organic SEO Oriented: κατασκευή ιστοσελίδας με βασικό γνώμονα τη Google και στόχο την κατάταξη ψηλά στις λίστες αναζήτησής της μέσω οργανικού seo, μειώνοντας δραματικά το μόνιμο υψηλό κόστος διαφήμισης.

Παρουσίαση της εταιρείας σας μέσω του καταλόγου

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας προϊόντων θα πρέπει να περιλαμβάνει και την εταιρική σας παρουσίαση. Μέσω του συστήματός μας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε όλες τις απαραίτητες υπό-σελίδες αλλά και το βασικό μενού πλοήγησης. Οι βασικές ενότητες που μπορείτε να δημιουργήσετε περιλαμβάνουν:

 • Σελίδα εταιρικής ταυτότητας: Παρουσίαση της ιστορίας, του οράματος, και των αξιών της εταιρείας σας.
 • Όροι χρήσης: Αναλυτική περιγραφή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης της ιστοσελίδας σας.
 • Σελίδα επικοινωνίας: Φόρμα επικοινωνίας και στοιχεία επικοινωνίας για εύκολη επαφή με την εταιρεία σας.
 • Άλλες υπηρεσίες: Παρουσίαση των επιπλέον υπηρεσιών που προσφέρετε.
 • Εταιρικά νέα: Ενημέρωση για τα τελευταία νέα και εξελίξεις της εταιρείας σας.
 • Σελίδα καταστήματος / καταστημάτων: Αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας και χάρτης μέσω τεχνολογίας Google Maps για τα φυσικά σας καταστήματα.
 • Φόρμα επικοινωνίας: Εύκολη επικοινωνία με την εταιρεία σας μέσω μιας απλής και λειτουργικής φόρμας επικοινωνίας.
 • Άλλες δυνατότητες: Δυνατότητα προσθήκης φωτογραφιών σε μορφή photo gallery, βίντεο μέσω YouTube, και άλλων πολυμέσων για πλούσια παρουσίαση.

Γιατί να επιλέξετε την INTERNETi για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταλόγου σας;

Η INTERNETi παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων από το 2005. Πλέον, το 2024, η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση μας στις προσαρμοσμένες λύσεις, μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για την κατασκευή ιστοσελίδας για προϊόντα και το σχεδιασμό ιστοσελίδας προϊόντων.

 • Εξειδίκευση και εμπειρία: Έχουμε υλοποιήσει δεκάδες επιτυχημένα έργα και διαθέτουμε την τεχνογνωσία για να δημιουργήσουμε εξαιρετικές ιστοσελίδες.
 • Προσαρμοσμένες λύσεις: Κάθε ιστοσελίδα που δημιουργούμε είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
 • Ταχύτητα φόρτωσης: Χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης για γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης, βελτιώνοντας την εμπειρία των χρηστών και την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
 • Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης: Εφαρμόζουμε τις καλύτερες πρακτικές SEO για υψηλές κατατάξεις στις αναζητήσεις της Google.
 • Ασφάλεια: Διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας με custom open source πλατφόρμες και φιλοξενία σε αξιόπιστους servers.

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, μπορέιτε να πατήσετε εδώ.

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες της εταιρείας σας και να σας βοηθήσουμε για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σας, θα αναδείξει τα προϊόντα σας και θα ενισχύσει την επιχείρησή σας. Στην INTERNETi, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε στο διαδίκτυο.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων
Κατασκευή Ιστοσελίδας Ηλεκτρονικού Καταλόγου Προϊόντων
Cookie Settings