Κατασκευή Ιστοσελίδων Portal


Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων Portal με πολλαπλές θεματικές ενότητες εστιάζοντας κυρίως στην σωστή εμφάνιση, δομή των πληροφοριών καθώς και ευκολία πλοήγησης.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά την κατασκευή portals είτε αφορούν ειδησεογραφικούς ιστοχώρους, συλλόγους και οργανώσεις, οικονομικά και πολιτικά, τεχνολογικά καθώς και ολοκληρωμένους επιχειρηματικούς καταλόγους διαφήμισης και προώθησης εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Επίσης, παρέχουμε εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης portal όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε όλο το περιεχόμενο και τις καταχωρήσεις, από απλά κείμενα, φωτογραφικό υλικό και photo galleries, διαφημιζόμενες εταιρείες και προϊόντα, ειδησεογραφία και νέα, οπτικοακουστικό υλικό (Video – Ήχο), banners διαφήμισης, καταλόγους πληροφοριών, ψηφοφορίες και πολλά ακόμα.

Η κατασκευή custom ιστοσελίδων για portals αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προκλήσεις για εμάς και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να υλοποιήσουμε επιτυχώς το όραμά σας.

Για αναλυτική παρουσίαση των ιστοσελίδων που έχουμε κατασκευάσει σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τα Projects.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Portal
Cookie Settings