Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop


Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας τότε η κατασκευή μιας ιστοσελίδας ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια πολύ καλή επιλογή. Η κατασκευή eshop θα πρέπει να περιλαμβάνει μια εξαιρετική αλλά και αναλυτική εταιρική παρουσίαση, έναν ολοκληρωμένο, ανανεωμένο και σωστά δομημένο κατάλογο προϊόντων, ευκολία σε αναζήτηση προϊόντων και κατηγοριών καθώς και ευχρηστία όσον αφορά τη διαδικασία αγορών.

Ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς στην κατασκευή ενός επιτυχημένου eshop είναι η εύκολη διαχείριση του περιεχομένου μιας και ένα δύσχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον αποτρέπει τη συχνή ανανέωση των προϊόντων και υπηρεσιών σας.

Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι το χαμηλό loading time, δηλαδή ο χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να δει τη σελίδα. Έχει παρατηρηθεί ότι οι χρήστες τείνουν να εγκαταλείπουν σελίδες που αργούν να «φορτώσουν» κάτι που κάνει την πώληση απαγορευτική. Παράλληλα, θα πρέπει το περιβάλλον των επισκεπτών να είναι ξεκάθαρο όσον αφορά την πλοήγηση ενώ η διαδικασία ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας θα πρέπει να είναι απλή και κατανοητή.

Ιστοσελίδα Eshop σε πολύ καλή τιμή

Η INTERNETi ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή eshop από το 2005 παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές. Κάνοντας χρήση όλων των μοντέρνων τεχνολογιών και βασισμένοι στην εμπειρία ετών με δεκάδες projects στο ενεργητικό μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε την πιο συμφέρουσα κι εξειδικευμένη λύση στην κατασκευή ή αναδόμηση της ιστοσελίδας σας. Μέσω της ιδιόκτητης πλατφόρμας που έχουμε αναπτύξει και αναπτύσσουμε συνεχώς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Η INTERNETi, έχοντας κατασκευάσει αρκετά ηλεκτρονικά καταστήματα, σας παρέχει μια ολοκληρωμένη και δοκιμασμένη λύση για κατασκευή eshop.

Αναλυτικά:

 • Εύκολη διαχείριση προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Μοντέρνα εικαστικά προσφέροντας ένα όμορφο αλλά και εύχρηστο περιβάλλον για τους επισκέπτες.
 • Πλοήγηση βάσει κατηγοριών και υπό-κατηγοριών, κατασκευαστών ή μέσω άμεσης αναζήτησης.
 • Ολοκληρωμένα φίλτρα για βέλτιστη προβολή προϊόντων, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πλοηγηθούν σε ακόμα πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα εύκολα και γρήγορα.
 • Στατιστικά προϊόντων και κατηγοριών σε επίπεδο προβολής, εισαγωγής στο καλάθι αλλά και αγοράς.
 • Αναλυτική διαχείριση πελατολογίου.
 • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων.
 • Φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης.
 • Πολύ γρήγορα loading times.
 • Πλήρες σύστημα υπολογισμού μεταφορικών.
 • Ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση με σελίδα εταιρικής ταυτότητας, όρους χρήσης καταστήματος, στοιχεία για τρόπους πληρωμής και online αγορές, αποστολές και μεταφορικά, ασφάλεια συναλλαγών και σελίδα επικοινωνίας.
 • 3 τρόπους πληρωμής, σύνδεση σε τραπεζικό σύστημα της αρεσκείας σας, αντικαταβολή και τραπεζική κατάθεση.
 • Πολλές ακόμα δυνατότητες και λειτουργίες. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας αποστείλουμε μια επίσημη προσφορά που περιλαμβάνει και μια ολοκληρωμένη ανάλυση του συστήματος.

Για αναλυτική παρουσίαση των ιστοσελίδων που έχουμε κατασκευάσει σας παρακαλούμε επισκεφτείτε τα Projects.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop
Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop
Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop
Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop
Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop
Cookie Settings